17.11.17

Διαγωνισμός με δώρο το βιβλίο "Θα χάσω βάρος" από τις Εκδόσεις i-Write!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μέσω Random.org τυχερή αναδείχτηκε η συμμετοχή με το νούμερο:


που αντιστοιχεί στο όνομα:


Θερμά συγχαρητήρια! Σας ευχαριστώ θερμά για τις συμμετοχές σας!

Η σημερινή ανάρτηση-διαγωνισμός είναι πολύ διαφορετική και σημαντική για εμένα καθώς η διατροφολόγος και συγγραφέας  του βιβλίου "Θα χάσω βάρος"  που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις iWrite,  Γεωργία Λαμπριανίδη είναι και φίλη και co-blogger!

H Γεωργία, γνωστή στον χώρο μας, από το επιτυχημένο προσωπικό της blog 4 Seasons with Geo, είναι απόφοιτη του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, και με την ιδιότητά της αυτή, συνέγραψε το βιβλίο "Θα χάσω βάρος". Δεν πρόκειται για ένα ακόμη βιβλίο διαίτης, δεν είναι περί αυτού ο λόγος! Είναι ένα βιβλίο βοήθημα σε όλους όσους θέλουν να ακολουθήσουν μια πιο υγιεινή διατροφή, να εντάξουν στο διαιτολόγιό τους θρεπτικές ουσίες αλλά και να χάσουν βάρος με τον σωστό και ενδεδειγμένο τρόπο!
Το βιβλίο ξεκινάει με την εισαγωγή ότι κάθε άνθρωπος που θέλει να χάσει βάρος θα πρέπει να προβεί στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και στην μετέπειτα εξατομικευμένη διατροφή, ιδανική μόνο για τον ίδιο βάσει των αποτελεσμάτων του ιατρικού του ελέγχου. Στην συνέχεια προσπαθεί με επιστημονικό τρόπο και μέσω του Δείκτη Μάζας Σώματος να δώσει απάντηση στο αιώνιο ερώτημα πολλών από εμάς "Έχω πρόβλημα βάρους?" . Αν η απάντηση είναι θετική, τότε δίδονται γενικές οδηγίες αλλά και μικρά απλά και εφικτά tips του τι μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να μειώσουμε την πρόσληψη θερμίδων αφενός χωρίς να στερηθούμε και αφετέρου χωρίς να τρώμε άνοστα!


Οι ιδέες όμως δεν σταματούν εδώ! Η Γεωργία με την βοήθεια της επίσης αγαπημένης food-blogger Αθηνάς Καψάσκη από το blog Craft-Cook-Love, ετοίμασαν για εσάς έτοιμες λύσεις-προτάσεις, προκειμένου να σας δώσουν ιδέες για το μεσημεριανό σας τραπέζι αλλά και για το βραδινό σας σνακ!


Οφείλω εδώ να ομολογήσω πως εμένα αυτό το τμήμα του βιβλίου μου έχει δώσει πολλές φορές απάντηση στο αιώνιο ερώτημα "Τι μαγειρεύουν αύριο?". Όποτε λοιπόν κολλάω πολύ, ανατρέχω στις συνταγές του βιβλίου και βάσει των διαθέσιμων υλικών μου, επιλέγω τι θα μαγειρέψω για την επόμενη μέρα! Άλλωστε οι φωτογραφίες των μαγειρικών προτάσεων είναι τόσο ελκυστικές που είναι αδύνατο να αντισταθείς!Για αν διεκδικήσετε και εσείς ένα αντίτυπο του βιβλίου "Θα χάσω βάρος" από τις Εκδόσεις iWrite, ολοκληρώστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε καρφιτσωμένη ΕΔΩ!
  • Likes στις σελίδες facebook των Εκδόσεων iWrite και Momma's daily life


  • Συμπληρώστε τα στοιχεία της κάτωθι φόρμας:Όροι συμμετοχής και διευκρινίσεις διαγωνισμού:

1. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από Ελλάδα και έγκυρη θεωρείται μια και μόνη συμμετοχή ανά λογαριασμό fb.
2. H κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και οι νικητές θα ενημερωθούν από εμένα με προσωπικό μήνυμα στο e-mail  ή στον λογαριασμό fb που θα έχουν δηλώσει στην φόρμα. Σε περίπτωση που κάποιος εξ αυτών  δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών από την αποστολή του μηνύματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή στη θέση του.
3. Η αποστολή του δώρου θα γίνει ταχυδρομικώς από εμένα!
4. To δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο δώρο.
5. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από δημοσίευσής του ως και 26/11/17!
6. Ο παρών διαγωνισμός θα δημοσιευτεί σε διάφορα sites διαγωνισμών.


Καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μου είναι πολύτιμη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...