10.11.17

Διαγωνισμός με δώρο παιδικά βιβλία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο!

Νέα βιβλία έχουν προστεθεί στην παιδική μας βιβλιοθήκη και όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, προτείνουμε και δωρίζουμε σε εσάς τα καλύτερα!


Διαγωνισμός με δώρο παιδικά βιβλία


1. "Ο Σαλιγκαγκάριν πάει στ'άστρα", Νίκος Παναγιωτόπουλος

παιδικά μεταίχμιο

Πως θα σας φαινόταν αν ένα σαλιγκάρι αποφάσιζε να κάνει τον γύρο του κόσμου? Αν αποφάσιζε, παρά τα όσα του έλεγαν οι γύρω του, να προσπαθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του ακόμη και αν αυτό του κόστιζε την ζωή του? 
Αυτό ακριβώς έβαλε στο μυαλό του το μικρό μας σαλιγκαράκι, πρωταγωνιστής της ιστορίας του Ν.Παναγιωτόπουλου στο παραμύθι "Ο Σαλιγκαγκάριν πάει στ'άστρα" που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο!
Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο παραμύθι που υμνεί την επιμονή και την υπομονή, την θέληση αλλά και τον αγώνα που χρειάζεται για να πετύχει κάποιος τους στόχους του! Διδάσκει την αξία της προσπάθειας προκειμένου να επιτύχεις τον στόχο σου αλλά ταυτόχρονα βοηθάει στην εισαγωγή νέων λέξεων στο λεξιλόγιο των παιδιών εφόσον λέξεις όπως η βραδύτητα,  η αφυδάτωση, την απεραντοσύνη! Πόσα διδάγματα και πόσα καινούργια πράγματα με τρόπο κατανοητό και εύπεπτο σε ένα και μόνο βιβλίο!


ο Σαλιγκαγκάριν πάει στ' άστρα

2. "Τόνοι, τόνοι και Τόνι", Πάνος Χριστοδούλου

Τόνοι, τόνοι και Τόνι

Όταν ο Τόνι (ο μαθητής) ξεχνάει να βάλει τόνους στα γραφόμενά του και ο δάσκαλος φωνάζει "Που είναι οι τόνοι? Θέλω τόνους!" και όλα αυτά τα ακούνε οι τόνοι (τα ψάρια) που τυχαίνει να περνάνε έξω από το παραθαλάσσιο σχολείο, τότε -όπως καταλαβαίνετε- αρχίζουν τα μπερδέματα! Και να είχε μόνο αυτά τα μπερδέματα η ελληνική γλώσσα, καλά θα ήταν! Έλα όμως που έχει και άλλα: ξέρεις πως γίνεται η φόρα αν της αλλάξεις τον τόνο? φορά, μάλιστα φορά! Αυτά και άλλα μπερδέματα σε περιμένουν στο πανέξυπνο βιβλίο του Πάνου Χριστοδούλου "Τόνοι, τόνοι και Τόνι" με την όμορφη εικονογράφηση της Σοφίας Παπαδοπούλου!


παιδικά μεταίχμιο


3. "Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις", Έμιλι Γουινφιλντ Μάρτιν

παιδικά μεταίχμιο

Το βιβλίο αυτό είναι το βιβλίο που θα μπορούσε να γράψει η κάθε μαμά! Τρυφερό και αληθινό, απαριθμεί όλα αυτά που μια μαμά σκέφτεται για το παιδί της! Παράλληλα, υμνεί την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπινου πλάσματος αλλά και την γονεική αγάπη! Με υπέροχη εικονογράφηση, κατανοητή και λιτή γραφή, το "Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις" μιλά απευθείας στην καρδιά!


τι υπέροχο πλάσμα θα γίνειςΟι Εκδόσεις Μεταίχμιο χαρίζουν σε 2 τυχερούς αναγνώστες του Momma' s daily life ένα βιβλίο της επιλογής τους από τα ανωτέρω 3!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να ολοκληρώστε τα κάτωθι βήματα:
  • Κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε καρφιτσωμένη ΕΔΩ!.
  • Likes στις σελίδες facebook των Εκδόσεων Μεταίχμιο και Momma's daily life  • Συμπληρώστε τα στοιχεία της κάτωθι φόρμας:

παιδικά μεταίχμιο

Όροι συμμετοχής και διευκρινίσεις διαγωνισμού:

1. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από Ελλάδα και έγκυρη θεωρείται μια και μόνη συμμετοχή ανά λογαριασμό fb.
2. H κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και οι νικητές θα ενημερωθούν από εμένα με προσωπικό μήνυμα στο e-mail  ή στον λογαριασμό fb που θα έχουν δηλώσει στην φόρμα. Σε περίπτωση που κάποιος εξ αυτών  δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών από την αποστολή του μηνύματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή στη θέση του.
3. Αποστολή/Παραλαβή δώρου: 
α) σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής η παραλαβή θα γίνει από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Μεταίχμιο στο κέντρο της Αθήνας (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), 
β) σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτοικος επαρχίας η αποστολή θα γίνει ταχυδρομικώς και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον δωροθέτη, δηλαδή τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.
4. To δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο δώρο.
5. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από δημοσίευσής του ως και 19/11/17!!
6. Ο παρών διαγωνισμός θα δημοσιευτεί σε διάφορα sites διαγωνισμών.

Καλή επιτυχία σε όλους!

2 σχόλια:

Η γνώμη σας μου είναι πολύτιμη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...