6.3.17

"Οδηγός επιβίωσης για νέους γονείς"-Διαγωνισμός από τις Εκδόσεις Μίνωας

ΕΛΗΞΕ!
Ο διαγωνισμός μας έληξε και τυχεροί αναδείχτηκαν οι συμμετέχοντες με τις κάτωθι συμμετοχές:


που αντιστοιχούν στα ονόματα:Οι νικητές θα ενημερωθούν από εμένα με προσωπικό μήνυμα για την παραλαβή του δώρου τους. Σε περίπτωση που κάποιος δεν απαντήσει εντός τριών ημερών, η κλήρωση θα επαναληφθεί για ανάδειξη νέου νικητή στην θέση του, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού! Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμμετοχές σας!


Διανύεις τους μήνες της εγκυμοσύνης σου και περιμένεις με αγωνία να φέρεις το μωράκι σου στον κόσμο?
Είσαι νέα μανούλα και θες να είσαι προετοιμασμένη για ότι μπορεί να σε απασχολήσει το πρώτο τρίμηνο της ζωής του μωρού σου?
Αν ναι, η σημερινή ανάρτηση απευθύνεται σε εσένα!

Οι Εκδόσεις Μίνωας, έχοντας ως στόχο να βοηθήσουν την μέλλουσα ή νέα μαμά, προσφέρουν σε 3 αναγνώστες του blog, από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Οδηγός επιβίωσης για νέους γονείς" της Γ.Γκριν!Ο "Οδηγός επιβίωσης για νέους γονείς" είναι γραμμένος από την Γουέντι Γκριν, μαμά και γιαγιά και η ίδια, και ουσιαστικά είναι ένα εγχειρίδιο που περιλαμβάνει απαντήσεις σε καθημερινά θέματα που μπορούν να μας απασχολήσουν σαν γονείς κατά το πρώτο τρίμηνο ζωής του μωρού μας. Πρόκειται για έναν οδηγό που είναι βασισμένος στις προσωπικές εμπειρίες της συγγραφέως ως μαμά και ως γιαγιά, γεμάτος με πρακτικές συμβουλές και λύσεις για καθετί που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ως νέοι γονείς.


Ο Οδηγός χωρίζεται σε οχτώ κεφάλαια που προσπαθούν να καλύψουν ο,τιδήποτε προκύψει τους πρώτους μήνες σας ως νέοι γονείς. Ξεκινά από την προετοιμασία των νέων γονιών, συγκεντρώνοντας όλα όσα πρέπει να έχετε φροντίσει πριν έρθει το μωρό: από την προετοιμασία του βρεφικού δωματίου μέχρι και την λίστα για τα απαραίτητα στο μαιευτήριο, όλα περιλαμβάνονται στον οδηγό. Στην συνέχεια δίνονται πρακτικές και εμπειρικές συμβουλές για το τάϊσμα, την φροντίδα αλλά και τον ύπνο του βρέφους, για το πως θα ηρεμήσετε ένα μωρό που κλαίει και για το τι μπορεί να φταίει, ορόσημα για την ανάπτυξη του βρέφους καθώς και τι να περιμένετε τους τρεις πρώτους μήνες της ζωής του μωρού σας. Ιδιαίτερα χρήσιμο και αναλυτικό το έκτο κεφάλαιο του Οδηγού που είναι αφιερωμένο στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας και στις πρώτες βοήθειες στο σπίτι: πληροφορίες για την νινίδα, την απόφραξη του δακρυϊκού πόρου, την δυσκοιλιότητα, τις ωτίτιδες, τους κολικούς και τόσα όλα, βρίσκονται σε αυτό το καταπληκτικό κεφάλαιο του Οδηγού!Σαν μαμά δυο παιδιών ξέρω πως στην αρχή όλα φαίνονται βουνό! Οι νέοι γονείς νιώθουν -και είναι- υπεύθυνοι για μια νέα ζωή, τόσο μικρή και τόσο εύθραυστη και συνάμα τόσο μοναδικά πολύτιμη γι'αυτούς, και προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, συχνά πυκνά γεμάτοι προβληματισμούς και ενοχές. Εκεί που ήσαστε ήμουν και ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, όμως με σωστή καθοδήγηση και κυρίως οπλισμένοι με ατέλειωτη αγάπη, όλα ξεπερνιούνται και όλα γίνονται! Και τα μωράκια σιγά σιγά μεγαλώνουν και γίνονται παιδάκια που δεν θα σας αφήνουν λεπτό ήσυχους και θα θέλουν να είναι ολόγυρά σας και κολλημένα πάνω σας και εσείς θα χαίρεστε και θα απολαμβάνετε αυτές τις στιγμές ακόμη και αν πρέπει να στήσετε και να ξαναστήσετε ένα σκηνικό 500 φορές για να βγάλετε μια φωτογραφία! Και αν δεν καταλάβατε ήδη, ναι από προσωπική πείρα μιλάω και σας έχω και ντοκουμέντα να δείτε τι έκανε ο μαχαραγιός όσο η μαμά του προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία αυτό το βιβλίο για να σας το δωρίσει:

Τα μικρά χεράκια πλησιάζουν σιγά σιγά το βιβλίο! Για να το τραβάει φωτογραφίες η μαμά κάτι σημαντικό θα είναι!


Μα τι λέει αυτό το βιβλίο δεν ξέρω να διαβάσω...ας παίξω καλύτερα με αυτά τα τουβλάκια, τι περίεργα σχήματα που έχουν πάνω!

Εντάξει, τα κατάφερα, τα πήρα όλα από την μαμά!
Η ατελείωτη αγάπη είναι κάτι που το έχετε εσείς για το παιδί σας, είναι μέσα σας και γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα και δεν θα πάψει ποτέ να γιγαντώνεται!
Η σωστή καθοδήγηση είναι επίσης ένα κομμάτι που εναπόκειται στην δική σας ευχέρεια να το αναζητήσετε, να διαβάσετε, να ενημερωθείτε, να συνομιλήσετε με ειδικούς. Εμείς σήμερα σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μίνωας, θέλοντας να συμβάλλουμε στην σωστή καθοδήγησή σας, δωρίζουμε σε 3 τυχερούς αναγνώστες του blog, από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Οδηγός επιβίωσης για νέους γονείς" της Γ.Γκριν.

Για να το διεκδικήσετε, ολοκληρώστε τα κάτωθι βήματα:

1. Κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε καρφιτσωμένη εδώ.

2. Like στις σελίδες facebook Momma's daily life και Εκδόσεις Μίνωας:

3. Συμπληρώστε τα στοιχεία της κάτωθι φόρμας:
Όροι συμμετοχής και διευκρινίσεις διαγωνισμού:

1. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από Ελλάδα και έγκυρη θεωρείται μια και μόνη συμμετοχή ανά λογαριασμό fb.
2. H κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και ο νικητής θα ενημερωθεί από εμένα με προσωπικό μήνυμα στο e-mail  ή στον λογαριασμό fb που θα έχει δηλώσει στην φόρμα. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών από την αποστολή του μηνύματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή στη θέση του.
3. Η αποστολή των βιβλίων θα γίνει από τις Εκδόσεις Μίνωας στην διεύθυνση που θα υποδείξουν οι νικητές.
4. To δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο δώρο.
5. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από δημοσίευσής του ως και την Δευτέρα 13/3/17.
6. Ο παρών διαγωνισμός θα δημοσιευτεί σε διάφορα sites διαγωνισμών.2 σχόλια:

  1. Εξαιρετική επιλογή και πάρα πολύ χρήσιμο βιβλίο, πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να λείπει από κανένα σπίτι. Καλή επιτυχία σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρων άρθρο, σε μας θα βρείτε τα πάντα για το μωράκι σας
    https://www.baby-avenue.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μου είναι πολύτιμη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...