5.12.16

Κερδίστε ένα χριστουγεννιάτικο craft kit από το La Petite Melina!

O διαγωνισμός μας έληξε! Είχαμε 25 έγκυρες συμμετοχές εκ των οποίων έγινε κλήρωση μέσω του random.org. Η κλήρωση μας έδωσε τρία νικητήρια νούμερα εκ των οποίων τα 2 έγκυρα καθώς το πρώτο εξ αυτών, κατόπιν του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ακολουθήσει όλα τα απαιτούμενα βήματα του διαγωνισμού. Για τον λόγο αυτό, ακυρώθηκε και πραγματοποιήθηκε εκ νέου κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή στην θέση του.

Η πρώτη κλήρωση έδωσε τα κάτωθι νούμερα συμμετοχών τα οποία είχαν κάνει και τα ορθά βήματα (το πρώτο νούμερο έχει καλυφθεί καθώς ο συμμετέχων δεν πραγματοποίησε όλα τα απαιτούμενα βήματα και επομένως ακυρώθηκε):

Η δεύτερη κλήρωση έδωσε την κάτωθι συμμετοχή:Τα παραπάνω νικητήρια νούμερα αντιστοιχούν στα κάτωθι ονόματα συμμετεχόντων, τα οποία κερδίζουν το xmas craft kit που έχουν δηλώσει:Επομένως :

  • η συμμετοχή με το νούμερο 2 που αντιστοιχεί στο όνομα Έλενα Μητρόπαπα κερδίζει το craft kit με τον αριθμό 10, δηλαδή το χριστουγεννιάτικο δεντράκι
  • η συμμετοχή με το νούμερο 7 που αντιστοιχεί στο όνομα Ελπίδα Τουβεντζίδου κερδίζει το craft kit με τον αριθμό 3 δηλαδή το μπεζ ταρανδάκι
  • η συμμετοχή με το νούμερο 13 που αντιστοιχεί στο όνομα Ευτέρπη Μυτιληναίου κερδίζει το craft kit με τον αριθμό 3 δηλαδή το μπεζ ταρανδάκι
💚💛💜  Σημαντικό!
Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του διαγωνισμού μπορούν να κερδίσου έκπτωση 25% για τις αγορές τους από το la petite melina με την εγγραφή τους στο blog του, που θα το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://lapetitemelina.com/

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμμετοχές σας!
Καλές Γιορτές σε όλους!


To Momma's daily life σε συνεργασία με το La Petite Melina  κάνουν τα Χριστούγεννα σας πιο πολύχρωμα και δημιουργικά! Για τον λόγο αυτό, το La Petite Melina προσφέρει σε 3 αναγνώστες του blog από ένα χριστουγεννιάτικο craft kit δικής σας επιλογής, αξίας 9,99$ το καθένα!

Momma's daily life in collaboratin with La Petite Melina are here to make your Christmas more colorful and creative! In order to accomplish that, La Petite Melina offers to 3 blog readers a xmas craft kit of your choice, worth $9,99 each!


Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό, κάνε τα παρακάτω βήματα:
To participate in this giveaway, you must do the following:

1. Διάλεξε το kit που σου αρέσει από το e-shop του La Petite Melina! Προσοχή: επιλέγεις κάποιο από αυτά που κοστίζουν $9,99 (9,62€) ή εναλλακτικά διάλεξε από την παρακάτω εικόνα:
Choose your favorite craft kit via La Petite Melina e-shop! Be careful to choose between those items which cost $9,99 (9,62€). Othewise, choose from this photo:
2.Κοινοποίηση της φώτο του διαγωνισμού που θα βρείτε καρφιτσωμένη ΕΔΩ (ΚΛΙΚ)!!
Share the giveaway photo you will find HERE (CLICK)!!

3. Like στις σελίδες του Momma's daily life και La Petite Melina:
Like to our facebook pages!
4. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:
Fill in the form:Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού: Giveaway terms:

1. Γίνονται δεκτές συμμετοχές παγκόσμια και έγκυρη θεωρείται μια και μόνη συμμετοχή ανά λογαριασμό fb.
Worldwide participations  are accepted! Only one participation per fb profile!
2. H κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και οι νικητές θα ενημερωθούν από εμένα με προσωπικό μήνυμα στο e-mail  ή στον λογαριασμό fb που θα έχουν δηλώσει στην φόρμα. Σε περίπτωση που κάποιος εξ αυτών δεν εμφανιστεί εντός 2 ημερών από την αποστολή του μηνύματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή στη θέση του.
The winners will arize from Random.org and will be informed via email or personal message to theiw facebook inbox. If someone of the winnerw will not respond within 2 days, another one will be chosen.
3. Τα έξοδα αποστολής του δώρου βαρύνουν τον δωροθέτη.
All expences and costs apply to the donor.
4. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο δώρο.
The gift can not be exchanged with other gift or money.
5. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από δημοσίευσής του ως και 15/12/16.
Giveaway duration: until 15/12/16
6. Ο παρών διαγωνισμός θα δημοσιευτεί σε διάφορα sites διαγωνισμών.
This giveaway will be posted to several sites.


Καλή επιτυχία σε όλους!

1 σχόλιο:

Η γνώμη σας μου είναι πολύτιμη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...