6.12.16

"Τα ωραιότερα μυστικά των Χριστουγέννων" δώρο από τις Εκδόσεις Ψυχογιός για εσάς!

ΕΛΗΞΕ!
Ο διαγωνισμός μας έληξε! Είχαμε 127 συμμετοχές εκ των οποίων οι 121 έγκυρες. Οι άκυρες συμμετοχές αφορούσαν σε διπλές καταχωρήσεις και σε συμμετοχές χωρίς λογαριασμό facebook. Από τις 121 έγκυρες συμμετοχές έγινε κλήρωση μέσω του Random.org και το τυχερό νούμερο συμμετοχής είναι το νούμερο:που αντιστοιχεί στο όνομα (το mail και το προφιλ facebook έχουν αποκρυφτεί για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων):Η τυχερή θα ενημερωθεί από εμένα με προσωπικό μήνυμα. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, θα γίνει επανάληψη της κλήρωσης για την ανάδειξη νέου νικητή στην θέση της.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμμετοχές σας, να είστε όλοι καλά και Καλές Γιορτές σε όλο τον κόσμο!

''Αγαπητή περίεργη πιτσιρίκα, 
Αγαπητέ περίεργε πιτσιρίκε, 

Επίτρεψέ µου να σου συστηθώ. Ονοµάζοµαι Βαρνάβας Βαρβακίπικ και είµαι ξωτικό. Προσοχή, όµως, όχι οποιοδήποτε ξωτικό. Είµαι ο αρχιγραµµατέας του Αϊ-Βασίλη! 

Χάρη στα 17.672 χρόνια που ζω πάνω σε αυτή τη Γη, γνωρίζω όλα τα µυστικά του Αϊ-Βασίλη και ξέρω πώς να µετατρέπω τα Χριστούγεννα σε µαγικό θέαµα και παραµυθένια γιορτή! 

Ακολούθησέ µε στις µυστικές αποστολές µου και θα ζήσεις τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής σου! 

Βαρνάβας Βαρβακίπικ''

Ο Βαρνάβας Βαρβακιπίκ είναι το ξωτικό-αρχιγραμματέας του Αϊ-Βασίλη και γνωρίζει όλα τα μυστικά των Χριστουγέννων όχι μόνο τώρα αλλά από πάντα καθώς είναι το μόνο ξωτικό που βρίσκεται στην ζωή από πριν ακόμη γεννηθούν τα Χριστούγεννα! Ποια είναι λοιπόν τα καλά φυλαγμένα μυστικά που γνωρίζει ο Βαρνάβας? Που βρίσκεται το σπιτικό του Αϊ-Βασίλη και γιατί κανείς δεν μπορεί να το βρει? Γιατί ο Άγιος διάλεξε να φτιάξει το σπίτι του στην Λακωνία και γιατί έχει αδυναμία στον Rudolf?

Αυτά και άλλα τόσα μάθαμε διαβάζοντας το απίθανο παιδικό χριστουγεννιάτικο βιβλίο ''Τα ωραιότερα μυστικά των Χριστουγέννων" από τις Εκδόσεις Ψυχογιός! Πρόκειται για ένα συλλογικό έργο που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω με υπέροχη εικονογράφηση! 

Και επειδή μας άρεσε πολύ σαν βιβλίο, σήμερα ένας τυχερός από εσάς μπορεί να το αποκτήσει! Για να το διεκδικήσετε αρκεί να κάνετε τα παρακάτω βήματα:


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ


1. Κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε καρφιτσωμένη εδώ!!

2. Like στις σελίδες Momma's daily life και Εκδόσεις Ψυχογιός. Εναλλακτικά πατήστε τα παρακάτω κουμπάκια like:

3. Συμπληρώστε τα στοιχεία της κάτωθι φόρμας:
Όροι συμμετοχής και διευκρινίσεις διαγωνισμού:

1. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από Ελλάδα και έγκυρη θεωρείται μια και μόνη συμμετοχή ανά λογαριασμό fb.
2. H κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και ο νικητής θα ενημερωθεί από εμένα με προσωπικό μήνυμα στο e-mail  ή στον λογαριασμό fb που θα έχει δηλώσει στην φόρμα. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών από την αποστολή του μηνύματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή στη θέση του.
3. Αποστολή/Παραλαβή δώρου: α) σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής η παραλαβή του βιβλίου θα γίνει από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός στο κέντρο της Αθήνας (Μπενάκη 13-15, Εξάρχεια), β) σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτοικος επαρχίας η αποστολή του βιβλίου θα γίνει ταχυδρομικώς και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον δωροθέτη, δηλαδή τις Εκδόσεις Ψυχογιός.
4. To δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο δώρο.
5. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από δημοσίευσής του ως και 13/12/16.
6. Ο παρών διαγωνισμός θα δημοσιευτεί σε διάφορα sites διαγωνισμών.


Καλή επιτυχία σε όλους και Καλές Γιορτές!


3 σχόλια:

  1. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ♥♥FB=STELLA MALITI♥♥♥♥♥Απίθανο, φοβερό,μοναδικό \δώρο και εύχομαι πραγματικα να σταθώ ΤΥΧΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μου είναι πολύτιμη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...