31.10.16

"Ο λύκος Ζαχαρίας φοβάται την σκιά του" - Νικητές Διαγωνισμού

ΕΛΗΞΕ!
Είχαμε 240 συμμετοχές εκ των οποίων οι 231 έγκυρες ( οι άκυρες αφορούσαν σε διπλές συμμετοχές καθώς και σε συμμετοχές χωρίς λογαρισμό fb). Από τις 231 έγκυρες συμμετοχές έγινε κλήρωση μέσω Random.org και οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν από ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου ''Ο λύκος Ζαχαρίας φοβάται την σκιά του'' από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος είναι:που αντιστοιχούν στα ονόματα (οι δνσεις email έχουν σβηστεί για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων):

και:

Οι τυχερές θα ενημερωθούν από εμένα με email για να κανονιστεί η παραλαβή του δώρου τους. Σε περίπτωση που κάποια εξ αυτών δεν απαντήσει στο εν λόγω email εντός της αναγραφόμενης στους όρους προθεσμίας, η κλήρωση θα επαναληφθεί για ανάδειξη νέου νικητή στην θέση της.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμμετοχές!
Τα περισσότερα παιδάκια σε κάποια φάση της ζωής τους εκφράζουν φόβους! Φόβους για το σκοτάδι, φόβους για φαντάσματα, φόβους για περίεργους ήχους, φόβους γενικά! Και εμείς σαν γονείς καλούμαστε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να αντιμετωπίσουν αυτούς τους φόβους, να τους εκλογικεύσουμε στο μυαλουδάκι τους, να τους ξορκίσουμε ώστε να μην τα ταλαιπωρούν πια!

Διαγωνισμός από τις Εκδόσεις ΠαπαδόπουλοςΣτην προσπάθεια μας αυτή, έρχεται αυτό το παραμύθι σαν αρωγός! Μέσα από απλή και κατανοητή, για την παιδική ηλικία, αφήγηση, η ιστορία του λύκου Ζαχαρία που φοβόταν κυριολεκτικά τα πάντα, έρχεται να βοηθήσει το παιδί και να το οδηγήσει βήμα βήμα στην αντιμετώπιση των φόβων του. Ο λύκος Ζαχαρίας είναι ένα λυκάκι που φοβάται κυριολεκτικά τα πάντα! Τα άλλα λυκάκια αλλά και οι γονείς λύκοι απορούν μαζί του που φοβάται τα πάντα. Οι γονείς του σε μια προσπάθεια να τον φέρουν αντιμέτωπο με τους φόβους του, αποφασίζουν να τον αφήσουν να φύγει. Τι θα γίνει όμως όταν ο λύκος Ζαχαρίας που φοβάται τα πάντα βρεθεί μόνος του? Τι θα συναντήσει στην διαδρομή του και πως θα το αντιμετωπίσει?Το διδακτικό αυτό παραμύθι που πραγματεύεται τους φόβους των παιδιών, μπορεί να γίνει δικό σας! Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος χαρίζουν από ένα αντίτυπο του παραμυθιού σε 2 τυχερούς αναγνώστες του blog!
Για να διεκδικήσετε το παραμύθι "Ο λύκος Ζαχαρίας φοβάται την σκιά του'' τα βήματα είναι τα εξής:

1. Κοινοποιήστε την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα καρφιτσωμένη ΕΔΩ..

2. Κάντε like στις σελίδες μας: 3. Συμπληρώστε τα στοιχεία της κάτωθι φόρμας:


Όροι συμμετοχής και διευκρινίσεις διαγωνισμού:


1. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από Ελλάδα και έγκυρη θεωρείται μια και μόνη
συμμετοχή ανά λογαριασμό fb.
2. H κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και οι νικητές  θα ενημερωθούν από εμένα με προσωπικό μήνυμα στο e-mail  ή στον λογαριασμό fb που θα έχουν δηλώσει στην φόρμα. Σε περίπτωση που κάποιος εξ αυτών δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών από την αποστολή του μηνύματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή στη θέση του.
3. Αποστολή/Παραλαβή δώρου:  
α) σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής η παραλαβή του βιβλίου θα γίνει από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος στο κέντρο της Αθήνας (Μασσαλίας 14, Αθήνα, καθημερινά 9 το πρωί με 4 το απόγευμα), 
β) σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτοικος επαρχίας η αποστολή του βιβλίου θα γίνει ταχυδρομικώς και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον δωροθέτη, δηλαδή τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος
4. To δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο δώρο.
5. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από δημοσίευσής του ως και την Δευτέρα 7/11/16.
6. Ο παρών διαγωνισμός θα δημοσιευτεί σε διάφορα sites διαγωνισμών.

Καλή επιτυχία σε όλους!4 σχόλια:

 1. Πόσο τέλειοοοοοοοοοοοο δώρο για τα παιδάκια μας✦✦✦✦✦✦
  Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία❣❣❣❣❣❣❣
  Να είστε καλά,καλές δουλειές❣❣❣❣❣❣❣

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εμεις απο κυπρο μπορουμε να μπουμε στην κληρωση?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχώς όχι. Ο δωροθετης στέλνει μόνο Ελλάδα

   Διαγραφή

Η γνώμη σας μου είναι πολύτιμη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...