19.8.16

Χρόνια Πολλά αγόρι μου!

19/8/2013: η μέρα που ήρθες στον κόσμο αγόρι μας, όμορφε και αεικίνητε μαχαραγιέ μας!

Τρία χρόνια έχουν περάσει από εκείνη την μέρα με τον έντονο και οξύ τοκετό, και όλα δείχνουν τόσο μακρινά αλλά και τόσο κοντινά συνάμα! Μακρινά γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ την ζωή μας πριν απο εσένα, είναι σαν να ήσουν πάντα μαζί μας, αλλά και κοντινά γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πότε πέρασαν κιόλας 3 ολόκληρα χρόνια μαζί σου! Σαν χτες μου φαίνεται που ανακοίνωνα την εγκυμοσύνη μου!

γενέθλια

Είσαι πια 3 ετών, ολόκληρος άντρας! Και τί άντρας, έχω βρει τον μάστορά μου μαζί σου! Και μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια πόσα έχεις καταφέρει και πόσες ιδιαιτερότητες σε χαρακτηρίζουν!!

 • Γεννήθηκες ένα βράδυ Δευτέρας, όπως εγώ και ο μπαμπάς σου, και απο την αρχή δήλωσες με τον τρόπο σου ότι θα κάνεις αισθητή την παρουσία σου! Οι νοσοκόμες στο μαιευτήριο, μου έλεγαν χαρακτηριστικά: ''Τον μικρό σας πρώτο τον βγάζουμε από τον θάλαμο και τελευταίο τον μαζεύουμε, τόσο γκρινιάρης". Ησύχαζες μόνο πάνω μου και γι αυτό σε κρατούσα συνέχεια μαζί μου, μόνο για να κάνω ένα μπάνιο και κατά το επισκεπτήριο σε έδινα και πάλι γκρίνιαζες.
 • Αλλά και όταν πήγαμε στο σπίτι, ήθελες να είσαι συνέχεια πάνω μου! Για χάρη σου, συνήθισα τον μάρσιππο, που καθόλου δεν συμπαθούσα μέχρι τότε, μόνο και μόνο για να είσαι ήσυχος και εγώ να μπορώ να ασχοληθώ και με την αδερφή σου λίγο. 
 • Πέρασα πολύ δύσκολα μαζί σου μέχρι και λίγο αφότου χρόνισες. Ξυπνούσες τακτικά τις νύχτες μέχρι και που έγινες ενάμιση χρονών, μέσα την διάρκεια της ημέρας κοιμόσουν ελάχιστα και ήθελες να σε κρατάω αγκαλιά και να σε φέρνω βόλτες μέσα στο σπίτι για να κοιτάς γύρω γύρω.


 • Στάθηκες στα πόδια σου και άλλαξες τα πρώτα σου βηματάκια -χωρίς καν να μπουσουλήσεις- πολύ νωρίς, μόλις 9 μηνών, αφήνοντάς μας άφωνους. Στους 11 μήνες της ζωής σου έτρεχες πλέον και κάπου εκεί άρχισε και το δικό μου τρέξιμο αφού το σκαρφάλωμα ήταν -και ακόμη είναι- η αγαπημένη σου δραστηριότητα.
 • Μίλησες επίσης νωρίς, διαψεύδοντας όλους αυτούς που λένε ότι τα αγόρια αργούν να μιλήσουν. Έπρεπε βέβαια να επιβιώσεις και να αντισταθείς στην πολυλογία της αδερφή σου :) Και μίλησες εξ αρχής καθαρά, χωρίς να μπεμπεκίζεις ή να χρειάζεται να μεταφράζω για να καταλάβουν τι λες. Και πόσο γρήγορα είπες καθαρά το γράμμα ''ρ'' (κου-κου-βά!))
 • Με την πάνα όμως άργησες λίγο, αλλά δεν πειράζει, κάθε παιδί και οι ρυθμοί του! Το ζητούμενο είναι ότι εδώ και μήνες δεν την φοράμε πια κατά την διάρκεια της ημέρας και εδώ και κάτι εβδομάδες δεν την φοράμε και την νύχτα παρά μόνο αν σε έχει πάρει ο ύπνος χωρίς να πας τουαλέτα.
 • Πίνεις γάλα, ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ! Πίνεις περισσότερο γάλα παρά νερό! Δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου παιδί να πίνει ΤΟΣΟ γάλα! Και ακόμη στο μπιμπερό. Αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. 


 • Δεν πήρες ποτέ πιπίλα! Σε αναγούλιαζε εξ αρχής.
 • Δεν έφαγες καθόλου αλεσμένα! Όταν ξεκίνησες τις στερέες τροφές δεν τις ήθελες με τίποτα. Βουτούσες τα χέρια σου μέσα στο αλεσμένο φαγητό και προσπαθούσες να το φας με τα χέρια. Έτσι άρχισα να τα κάνω όλα...μπιφτέκια ώστε να μπορείς να τα κρατάς στο χεράκι και να τρως!
 • Κοιμήθηκες ελάχιστα σε κούνια και απαίτησες κρεβάτι όπως είχε και η αδερφή σου. Για να χρησιμοποιήσουμε την κούνια για εσένα, αγοράσαμε κρεβάτι στην ταλιμπανούλα λίγες μέρες πριν γεννηθείς. Τους πρώτους μήνες κοιμόμασταν οι 3 μας στο κρεβάτι μου, εξοστρακίζοντας τον μπαμπά στο κρεβάτι της ταλιμπανούλας. 'Όταν έγινες 6 μηνών, προσπάθησα να σας βάλω στο δωμάτιο σας, με την κούνια και το κρεβάτι της αδερφής σου δίπλα δίπλα, αλλά μάταια. Κοιμόσουν με πολυ δυσκολία και μετά από απίστευτη γκρίνια και κλάμα, και αυτό για ελάχιστα! Έδειχνες με το χεράκι σου προς το κρεβάτι της αδερφής σου που και αυτή έκανε τα δικά της για να μην κοιμηθεί μόνη της. Νικήσατε κατά κράτος! Με συνοπτικές διαδικασίες αγοράσαμε συρταρωτό κρεβάτι που έμπαινε κάτω από το δικό της και τα βράδια το βγάζαμε και κοιμόμασταν μαζί και οι 3: η μικρή μας εσωτερικά προς τον τοίχο, εσύ στην μέση και εγώ εξωτερικά για να μην πέσετε! Μάντεψε: ακόμη έτσι κοιμόμαστε, μόνο που τώρα εγώ είμαι στην μέση για να με έχετε και τα δυο, και εσύ στην άκρη με προστατευτικό κάγκελο. Τα περισσότερα βράδια ξεφεύγω όταν σας πάρει ο ύπνος και πάω στο κρεβατάκι μου αλλά αυτό θα το μάθεις όταν θα είσαι σε θέση να διαβάσεις αυτό το κείμενο :)
 • Είσαι ο αέρας μου όπως η αδερφή σου είναι η ανάσα μου. Μπορεί κανείς να ζήσει χωρίς αέρα ή χωρίς να πάρει ανάσα? Δεν επιβιώνεις με το ένα χωρίς το άλλο.


 • Σε ρωτάμε πως λένε την αδερφή σου και ενώ απαντάς πεντακάθαρα ''Κατερίνα'' επιμένεις να την λες ''Τένια'' όπως η ίδια μας συστήνεται από όταν έμαθε να μιλάει!
 • Έχεις αδυναμία στους σούπερ ήρωες με πιο αγαπημένο σου τον Spiderman! (αυτόν τον καιρό τουλάχιστον)
 • Δεν σταματάς ποτέ, ποτέ όμως! Από την ώρα που θα ξυπνήσεις μέχρι την ώρα που θα κοιμηθείς συνεχώς τρέχεις, σκαρφαλώνεις, κάνεις ζαβολιές! Είσαι ο λόγος που σταμάτησα να στολίζω το σπίτι, που έκρυψα τα επικίνδυνα διακοσμητικά γιατί όσο ψηλά και να τα έβαζα πάντα έβρισκες τρόπο να τα φτάνεις! Δεν είναι τυχαίο που γίνεσαι 3 χρονών και έχουμε πάει 3 φορές στο Παίδων, την μια μάλιστα για ράμματα! Και να έλεγα ότι δεν σε προσέχουμε...


 • Είσαι μακαρονάς, απίστευτος μακαρονάς!
 • Δεν σου αρέσει οτιδήποτε παγωμένο, ούτε καν το νερό! Παγωτό δεν τρως ποτέ ενώ στα άλλα γλυκίσματα έχεις ιδιαίτερη αδυναμία.
 • Είσαι πολύ μεγαλόσωμος για την ηλικία σου, σου αγοράζουμε ρούχα για 5-6 χρονών και κοντεύεις να φτάσεις σε νούμερο παπουτσιού την αδερφή σου!
  

 • Με την αδερφή σου έχετε σχέση μίσους και αγάπης, φαντάζομαι πάντα έτσι συμβαίνει με τα αδέρφια! Μεταξύ σας τρωγόσαστε πάντα αλλά για πότε συμμαχείτε όταν κάποιος -ακόμη και εγώ, ιδίως εγώ- μαλώσει ένα από τα δυό σας! Απίστευτο το τι κόμμα κάνετε τα δυο σας και πόσες σκανδαλιές σκαρώνετε!


 • Το καλύτερο όμως, το καλυτερότερο, είναι όταν πέφτουμε να κοιμηθούμε, που ενώ δεν θες τις αγκαλιές, παρά μόνο να κρατάς το χέρι μου, εκεί που σε παίρνει ο ύπνος -κάθε μα κάθε βράδυ- μου πετάς ένα ''σε αγαπάω μαμά'' και με λιώνεις. Όλο το τρέξιμο της ημέρας και όλες οι ζαβολιές σου και τα καμωμάτά σου σβήνονται σε αυτό το ''σε αγαπάω μαμά''. Και τώρα τελευταία το λες και σε άλλες ανύποπτες στιγμές όπως έκανες στις διακοπές που σηκώθηκα από το τραπέζι να σας φέρω νερό και φώναξες μέσα στο εστιατόριο δυνατά ''σε αγαπάω μαμά'' και οι άνθρωποι στα γύρω τραπέζια σε κοίταξαν και χαμογέλασαν. ''Και εγώ σε αγαπάω αγόρι μου'' σου φώναξα μέσα στον κόσμο και θα σου το φωνάζω πάντα και για πάντα
 Να είσαι γερό και ευτυχισμένο παιδί μου! 

Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο στη ζωή παρά μόνο να έχεις υγεία και να κάνεις ό,τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο, ποτέ όμως εις βάρος των άλλων! Να βρεις όσο πιο σύντομα γίνεται αυτά που σε κάνουν ευτυχισμένο και να τα διατηρήσεις!

Και σου εύχομαι αυτό παιδί μου:
Να μάθεις να αγαπάς αλλά και να φεύγεις όταν δεν αγαπιέσαι.

Χρόνια σου πολλά αγόρι μου!


51 σχόλια:

 1. Να τα εκατοστήσει το αγοράκι σου, με υγεία και πάντα Καλοτυχος στη ζωή του. Με την αδερφουλα του χέρι χέρι να μεγαλωνουν παρεουλα με Αγάπη! Χρόνια σας πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου, και εσύ να χαίρεσαι την κόρη σου!

   Διαγραφή
 2. Να τον χαίρεστε τον Μαχαραγιό σας, πάντα γερός και χαρούμενος να είναι κι ας μην σταματά ποτέ :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αχ αυτό που δεν σταματά ποτέ! σε ευχαριστώ Βέρα! και εσύ να χαίρεσαι την οικογένεια σου και το μπλογκάκι σου, μην ξεχνιόμαστε, θα τα πούμε και στο μπλογκ σου!

   Διαγραφή
 3. Να τον χαίρεσαι Μάχη μου!!!Χρόνια του πολλά!!! Να είναι γερός, τυχερός, χαμογελαστός και πάντα ευτυχισμένος! Με κατασυγκίνησες, με βούρκωσες, με έκανες να ταυτιστώ μαζί σου και να καταλάβω για ακόμα μια φορά πόσο μα πόσο χαζομαμά είμαι! Πολλά φιλιά και σου στέλνω τις πιο ζεστές μου ευχές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πολύ! υπάρχει μαμά που να μην είναι χαζομαμά τελικά?

   Διαγραφή
 4. Να τον χαίρεσαι.. τόσες στιγμές σε 3 χρόνια... σου φαίνεται φαντάζομαι από τη μία πολύς καιρός και από την άλλη σαν χθες όλα αυτά.. να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ, όντως έτσι είναι, το γράφω και στην αρχή, μου φαίνεται τόσο κοντινά και τόσο μακρινά συνάμα!

   Διαγραφή
 5. Να τον χαίρεστε!Να είναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αχ...Μαχη μου με συγκινησες με το κειμενο σου!!! Να το χαιρεσαι το παλικαρακι σου!!! Γερο,δυνατο και καλοτυχο να'ναι στη ζωη του!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γερά και καλότυχα να είναι όλα τα παιδάκια! σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!

   Διαγραφή
 7. να τον χαιρεστε Μαχουλα μου το μαχαραγιο σας!! Γερός και τυχερος να ειναι στη ζωη του!! πολλα πολλα φιλια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ Ελπίδα μου, και εσύ να χαίρεσαι τον Νικόλα σου!

   Διαγραφή
 8. Εύχομαι όλα τα καλά του κόσμου στο μικρό σας θαυματάκι!Να είστε και εσείς γεροί να τα καμαρώνετε και τα δυο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Να σας ζησει το τελειο παλικαρι σας και να ειναι παντα ετσι δραστήριος αγαπησιαρης και απαιτητικος οπως μεχρι τωρα! Να συνεχιζει να σας τρελένει γιατι αυτα θα θυμαστε! Χαρα, γελια, υγεια, τυχη, ονειρα και οτι αλλο ποθει να εχει του ευχομαστε! Χρονια πολλα και ευτυχισμενα!
  Τα φιλια μου
  Αθανασία ♡Creations with fantasy

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Να σας ζησει το τελειο παλικαρι σας και να ειναι παντα ετσι δραστήριος αγαπησιαρης και απαιτητικος οπως μεχρι τωρα! Να συνεχιζει να σας τρελένει γιατι αυτα θα θυμαστε! Χαρα, γελια, υγεια, τυχη, ονειρα και οτι αλλο ποθει να εχει του ευχομαστε! Χρονια πολλα και ευτυχισμενα!
  Τα φιλια μου
  Αθανασία ♡Creations with fantasy

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστούμε πολύ Αθανασία για τις όμορφες ευχές σου!

   Διαγραφή
 11. Αχ αυτός ο έρωτας μάνας και γιού!!
  Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να τον χαλάσει.. τίποτα και κανένας δεν μπορεί να τον εξαφανίσει, ούτε καν.. οι νύφες! :)))

  Nα τον χαίρεσαι Μάχη μου, να είναι γερός, δυνατός και .. να δηλώνει πως σ' αγαπάει έτσι όπως τώρα.. πάντα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αχ ναι! είναι μεγάλος ο έρωτας! Σε ευχαριστώ Τζίνα μου και εσύ τα παληκάρια σου, τα εγγόνια σου και τις νύφες σου!

   Διαγραφή
 12. Nα τον χαίρεσαι Μάχη μου,να τα εκατοστήσει γερός ,ευτυχισμένος και τυχερός σε κάθε βήμα της ζωής του! Και σεις να στε καλά να τον καμαρώνετε και να τον στηρίζετε! Με συγκίνησε το κείμενο σου ,με φερε πολύ πίσω όταν ήταν η κόρη μου στην ηλικία του.Ένα τσούπ είναι Μάχη μου,πως περνάνε τα χρόνια και πως μεγαλώνει η αγάπη μας αλλά οι ανησυχίες
  μας πάντα παραμένουν :) <3

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Μα πόσο τρυφερό και συγκινητικό κείμενο... Υπέροχο! Να τον χαίρεσαι Μαχουλα τον μαχαραγιο σου, και πόσο χαίρομαι και εγώ που μου έδωσες την χαρά να σας γνωρίσω από κοντά! Πάντα στην ζωή του να είναι γέρος, χαρούμενος και δημιουργικος, με άφθονη αγάπη στην ζωή του - όπως αυτή που γνώρισε από την στιγμή της γέννησης του! Φιλιά πολλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και εμείς χαρήκαμε οικογενειακώς που σας γνωρίσαμε! Ο μαχαραγιός τις προάλλες ζητούσε να πάμε διακοπές και να έρθει ο Δημητράκης να παίξουν! Δεν καταλαβαινε ότι οι διακοπές τελείωσαν και ο Δημητράκης μένει μακριά! Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχες σου Γιάννα μου!

   Διαγραφή
 14. Πολύ όμορφο κείμενο, Μάχη μου! Να το χαίρεσαι το αγόρι σου. Πολύχρονος και Ευτυχισμένος πάντα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ Ειρήνη μου, και εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

   Διαγραφή
 15. Μαχούλα μου συγκινήθηκα τόσο πολυ! Ρούφηξα καθε λεξη, καθε γράμμα απο την ανάρτηση σου!
  Αν εγω δεν κατάλαβα ποτε έγινε κιολας 3 ο μικρός σου, φαντάζομαι εσυ!!
  Ο αέρας σου και η ανάσα σου! Οτι πιο τρυφερό και ουσιώδες εχω διαβάσει!
  Χρονια του πολλα! Χρονια καλα και χρονια ευτυχισμένα να εχει!
  Και να εισαι γερή, δυνατή και οπλισμένη με χαμόγελο! Να τα μεγαλώνεις, να τα φροντίζεις, να τα προστατεύεις!
  Έχουμε χρέος να κάνουνε τον κόσμος μας καλύτερο μεσα απο τα παιδια μας! Το μονο σίγουρο ειναι οτι εσυ τα πας υπέροχα σε αυτή σου την αποστολή!
  Ειπα πολλα!
  Χρονια καλα να έχετε ολοι σας!
  Σε φιλώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ αμφιβάλλω ότι τα πάω υπέροχα Μάρθα μου, προσπαθώ σίγουρα αλλά να, θα ήθελα να μπορούσα να είμαι περισσότερες ώρες μαζί τους, μου λειπουν πολύ και μεγαλώνουν τόσο γρήγορα! Μακάρι να μην δούλευα! Ένα ανοιγοκλείσιμο του ματιού είναι και έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, να χαίρεσαι τις ομορφούλες σου!

   Διαγραφή
 16. Να σας ζήσει Μάχη μου! Με συγκίνησαν πολύ οι ευχές σου στο τέλος αλλα και όλες οι μικρές αυτες λεπτομέρειες που μας θυμίζουβ ότι κρατάμε στα χέρια μας ένα μικρό θαύμα! Πολύχρονος και πολύχρωμη να είναι η ζωή του, γεμάτη υγεία και αγάπη!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μακάρι να έχει πολύχρωμη ζωή και επικρατέστερα τα φωτεινότερα χρώματα, και ο δικός μου και όλα τα παιδιά του κόσμου! Σε ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές!

   Διαγραφή
 17. Τι όμορφο κείμενο! Τι ξεχωριστό αγόρι! Να τον χαίρεσαι Μάχη μου!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ξεχωριστό όπως και κάθε παιδί! Σε ευχαριστώ Τριανταφυλλένια μου!

   Διαγραφή
 18. Σαν χτες μου φαινεται που περιμεναμε να γεννησεις. Ποσο μεγαλωσε το παλικάρι σου. Ευχομαι να εχει πάντα υγεια και αγαπη στη ζωή του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμένα να δεις πόσο κοντά και πόσο μακριά μου φαίνεται! Το σίγουρο είναι ότι ο μαχαραγιός άνοιξε τον δρόμο σε πολλά μπλογκοπαίδια! Σκέψου πόσες αποκτήσατε και άλλο παιδί μετά από αυτόν! Γερά να είναι όλα τα παιδιά! Να τα χαίρεσαι καιτα 3 σου Μαρία μου!

   Διαγραφή
 19. Με συγκίνησες βρε Μάχη! Σε πολλά σημεία είδα το δικό μου μικρό και ήταν σα να διάβαζα τις σκέψεις μου. Να τον χαίρεσαι, να είναι πάντα η ζωή του γεμάτη αγάπη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι ατίθασος και αεικίνητος είναι και ο μικρός σου? μη γνωριστούν μόνο, καήκαμε :)
   Σε ευχαριστώ Μάγδα και εσύ να τους χαίρεσαι τους όμορφους!

   Διαγραφή
 20. Τι όμορφο κείμενο Μάχη μου! Καθώς το διάβαζα σκεφτόμουν πόσο υπέροχο θα είναι σε μερικά χρόνια που θα το διαβάζει και ο ίδιος. Να τον χαίρεστε! Να είναι πάντα γερός. Χρόνια πολλά γλυκό αγόρι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα το βρει υπέροχο ή θα με πάρει με τις πέτρες? :) :)
   Σε ευχαριστώ Ελένη μου και εσύ να χαίρεσαι τα δικά σου!

   Διαγραφή
 21. Να το χαίρεστε το αγοράκι σας! να τον καμαρώνετε να μεγαλώνει με υγεία και αγάπη. Φιλιά πολλά πολλά σ όλους σας !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πολύ Γιούλη! να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

   Διαγραφή
 22. Να τον χαίρεσαι Μάχη μου! Πάντα γερός και ευτυχισμένος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Αν και καθυστερημένα να το χαίρεστε το αντράκι σας, πάντα γερός και χαρούμενος εύχομαι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Τώρα είδα την ανάρτηση αυτή. Χρόνια πολλά στο αστεράκι σας και να είναι καλότυχο και γερό! Και να σε αγαπάει για πάντα!
  Maria Ifadopoulou

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Τώρα είδα την ανάρτηση αυτή. Χρόνια πολλά στο αστεράκι σας και να είναι καλότυχο και γερό! Και να σε αγαπάει για πάντα!
  Maria Ifadopoulou

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Μας έκανες λιώμα στο τέλος με αυτό το Σ'αγαπώ Μαμά!! Να τον χαίρεστε Μάχη μου, να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος στη ζωή του!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμένα να δεις πως με κάνει λιώμα! ότι θέλει με κάνει! σε ευχαριστώ Ελεάνα μου!

   Διαγραφή

Η γνώμη σας μου είναι πολύτιμη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...