22.3.16

Δώρο ένα παραμύθι του Ε.Τριβιζά για εσάς από τις Εκδόσεις Ψυχογιός! (Διαγωνισμός)

Update 29/3/2016

Ο διαγωνισμός μας τελείωσε. Είχαμε συνολικά 171 συμμετοχές εκ των οποίων οι 15 άκυρες (λόγω διπλών καταχωρήσεων ή χωρίς λογαριασμό facebook). Εκ των 156 έγκυρων συμμετοχών έγινε κλήρωση μέσω του random.org και νικητήριος αναδείκτηκε ο αριθμός:Που αντιστοιχεί στο όνομα (τα στοιχεία email έχουν αφαιρεθεί για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων):


 Η νικήτρια θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στην ηλεκτρονική δνση που έχει δηλώσει. Σε περίπτωση που δεν απαντήσει εντός 3 ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή!


Σας ευχαριστώ όλους για τις συμμετοχές σας!

 

Σε προηγούμενη ανάρτηση σας είχα πει πως κάθε μήνα θα κληρώνονται δυο βιβλία των Εκδόσεων Ψυχογιός για τους αναγνώστες του blog. 

Σήμερα θα κληρώσουμε το δεύτερο βιβλίο για τον μήνα Μάρτιο!

Πρόκειται για το παιδικό βιβλίο Χλαπατσούληδες-Το απίστευτο κυνηγητό του φευγάτου χαρταετού του Ευγένιου Τριβιζά!

Χλαπατσούληδες- Το απίστευτο κυνηγητό του φευγάτου χαρταετού

 Ο  συγκεκριμένος συγγραφέας είναι ένας από τους αγαπημένους των παιδιών μου όπως και πολλών άλλων παιδιών, και πως να μην είναι άλλωστε αφού η αμεσότητα του μιλάει κατευθείαν στις καρδιές των μικρών!

Στο συγκεκριμένο παιδικό βιβλίο, η οικογένεια Χλαπατσούλη μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες όταν κερδίζει τον πρώτο λαχνό στο λαχείο, το οποίο όμως λαχείο ο Τσιριμπομ -ο γιος της οικογένειας- το έχει δέσει στην ουρά του χαρταετού του! Όλως τυχαίως όμως ο σπάγγος της ουράς κόβεται και έτσι ξεκινάει το απίστευτο ταξίδι του λαχείου αλλά και το κυνηγητό της οικογένειας να ξαναβρεί το νικητήριο λαχείο! Απίστευτες περιπέτειες, κωμικοτραγικές καταστάσεις και πολύ τρέξιμο για όλη την οικογένεια!

Η αντίδραση των δικών μου παιδιών στην ανάγνωση του συγκεκριμένου βιβλίου  ήταν...άπειρα γέλια! Τόσο με τα ονόματα των πρωταγωνιστών της οικογένειας Χλαπατσούλη όσο και με τις περιπέτειες τους!

Χλαπατσούληδες-Το απίστευτο κυνηγητό του φευγάτου χαρταετού

Και φυσικά το διαβάζουμε και το ξαναδιαβάζουμε αφού μας αρέσουν πολύ τα γέλια!

G I V E A W A Y 
Οι Εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρουν σε έναν αναγνώστη μας ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου "Χλαπατσούληδες- Το απίστευτο κυνήγι του φευγάτου χαρταετού"!
 
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε τα κάτωθι βήματα:

1. Δημόσια κοινοποίηση της φωτο του διαγωνισμού που θα βρείτε πατώντας εδώ!

2. Να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην κάτωθι φόρμα (ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας)3. Προαιρετικά και μόνο, δώστε μας ένα like για να μαθαίνετε τα νέα μας!
Όροι συμμετοχής και διευκρινίσεις διαγωνισμού:

1. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από Ελλάδα και έγκυρη θεωρείται μια και μόνη συμμετοχή ανά λογαριασμό fb.
2. H κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και ο νικητής θα ενημερωθεί από εμένα με προσωπικό μήνυμα στο e-mail  ή στον λογαριασμό fb που θα έχει δηλώσει στην φόρμα. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών από την αποστολή του μηνύματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή στη θέση του.
3. Αποστολή/Παραλαβή δώρου:  
α) σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής η παραλαβή του βιβλίου θα γίνει από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός στο κέντρο της Αθήνας (Μπενάκη 13-15, Εξάρχεια), 
β) σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτοικος επαρχίας η αποστολή του βιβλίου θα γίνει ταχυδρομικώς και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον δωροθέτη, δηλαδή τις Εκδόσεις Ψυχογιός.
4. To δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο δώρο.
5. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από δημοσίευσής του ως και την Δευτέρα 28/3/16.
6. Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί διαφημιστική ανάρτηση και εμπεριέχει  links.
7. Ο παρών διαγωνισμός θα δημοσιευτεί σε διάφορα sites διαγωνισμών.
http://kerdiseto.gr/ 
https://www.saveandwin.gr 

Καλή επιτυχία σε όλους!

8 σχόλια:

 1. Πολύ τον αγαπώ αυτόν τον παραμυθά!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τέλειο Μάχη μου!!Καλή επιτυχία σε όλους και καλή ανάγνωση!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευχαριστούμε πάρααα πολύυυυυυ για το φανταστικό δώρο σας!!!!!!!!!!!Μακάρι αυτην την φορά να ειμαι τυχερή!!!!!!! Να είστε καλά,καλές δουλειές❣❣❣❣Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία❣❣❣❣

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πολύ ενδιαφέρον βιβλίο για τα παιδάκια...καλή επιτυχία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μου είναι πολύτιμη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...