5.12.12

Πως να βάλετε τα Social Media Icons στο Blog σας!

Ή αλλιώς ''Η άσχετη blogger προσπαθεί να διδάξει''Τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει μια μανία αναβάθμισης του blog! Ψάχνω και βρίσκω διάφορα πραγματάκια προκειμένου να τα εφαρμόσω, ανάμεσα σε αυτά ήταν και πώς μπορώ να βάλω τα social media icons (facebook, twitter, pinterest etc.) προκειμένου με ένα απλό κλικ να μπορείτε να μεταφερθείτε στις σελίδες μου στο fb και στο twitter ή να δείτε τους πίνακες μου στο Pinterest. Σαφώς και υπάρχουν πολλά sites και blogs, ελληνικά και ξένα, εξειδικευμένα για το σκοπό αυτό, απλά επειδή με ταλαιπώρησε αρκετά και δοκίμασα πολλούς τρόπους, κατέληξα σε κάποιον που δείχνει πιο εύκολος και απλός και είπα να το μοιραστώ.

Και επειδή δεν το κατέχω και πολύ καλά, αφενός θα σας το δώσω σαν....μαγειρική συνταγή! και αφετέρου θα επικαλεστώ ένα πολύ βοηθητικό πινακάκι που βρήκα ΕΔΩ! Και ο τρόπος που το έκανα είναι λίγο πολύ από το ίδιο blog, απλά  θα προσπαθήσω να το δώσω λίγο πιο απλά γιατί εκεί περιγράφεται με αρκετά πισωγυρίσματα. Για πάμε λοιπόν:

''Υλικά'' που θα χρειαστείτε:
1. Τις εικόνες- σήματα των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης που θέλετε να βάλετε στο blog σας (στο τέλος της ανάρτησης σας δίνω κάποια sites που μπορείτε να βρείτε εικονίδια)
2. Έναν λογαριασμό στο photobucket  ή άλλο παρόμοιο πρόγραμμα (ο φωτοκουβάς είναι δωρεάν επομένως μπορείτε άνετα να ανοίξετε λογαριασμό και να το χρησιμοποιείτε και για άλλες φωτο σας)
3. Το πινακάκι που σας έλεγα και που σας το δίνω παρακάτω. 
4. Ένα απλό λευκό φύλλο word.

''Εκτέλεση'':
1. Καταρχήν επιλέγουμε τα εικονίδια που επιθυμούμε. Με μια απλή αναζήτηση στο google με την περιγραφή ''social media icons'', μπορείτε να βρείτε χιλιάδες εικονίδια που να ικανοποιούν τα γούστα σας. Η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν μου άρεσαν τα τετριμμένα, ήθελα να ταιριάζουν κάπως χρωματικά με το blog και να είναι πιο χαρούμενα, επομένως επέλεξα τα δικά μου από ΕΔΩ όπου τα έχει και σε ακόμα περισσότερα χρώματα. (περισσότερες επιλογές εικονιδίων στο τέλος της ανάρτησης)

2. Αφού βρείτε τα εικονίδια που σας αρέσουν και επιλέξετε αυτά που σας αντιπροσωπεύουν (κοινώς έχετε λογαριασμό σε αυτά), τα κάνετε download στον υπολογιστή σας και τα αποθηκεύετε στις εικόνες σας.

3. Και εδώ μπαίνει ο φωτοκουβάς κοινώς photobucket! Ο λόγος που τον χρειαζόμαστε είναι επειδή χρειαζόμαστε η εικόνα μας να έχει ένα url προκειμένου να την συνδέσουμε με τον αντίστοιχο λογαριασμό μας σε fb, twitter, pinterest κλπ. Συνδεόμαστε λοιπόν με το photobucket και ανεβάζουμε τα εικονίδια που έχουμε αποθηκεύσει στον υπολογιστή μας. Αφού τα ανεβάσουμε, τα ανοίγουμε ένα προς ένα. Ανοίγοντας τα, στο δεξί μέρος της οθόνης εμφανίζεται ένα πινακάκι που τιτλοφορείται ''IMAGE LINKS'' και περιέχει 4 κωδικούς. Εμείς πάμε τον κέρσορα στον τρίτο κωδικό (HTML CODE) και πατάμε πάνω του δεξί κλίκ. Αμέσως βλέπουμε την ένδειξη COPIED στο κουτάκι. Αντιγράφουμε τον κωδικό σε ένα φύλλο του WORD. Την διαδικασία αυτή την επαναλαμβάνουμε για όσα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουμε λογαριασμό και θέλουμε να εμφανίστουν στο blog μας (δηλαδή εγώ αντέγραψα στο word τέσσερις κωδικούς: έναν για το εικονίδιο του facebook, έναν για του twitter, έναν για του pinterest και έναν για το google+).

4. Αφού αντιγράψετε τους παραπάνω κωδικούς στο word (με την σειρά που θέλετε να εμφανίζονται τα social media icons σας στο blog σας, αντιγράφετε στην ίδια σελίδα στο word τον παρακάτω πίνακα που όπως σας είπα, βρήκα ΕΔΩ!


<a href="insert URL/web address of where you want to be directed to here" target="_blank"><img src="insert URL/web address of the social media icon you want here" border="0" alt="Photobucket"></a>
<a href="insert URL/web address of where you want to be directed to here" target="_blank"><img src="insert URL/web address of social media icon here" border="0" alt="Photobucket"></a>
<a href="insert URL/web address of where you want to be directed to here" target="_blank"><img src="insert URL/web address of social media icon here" border="0" alt="Photobucket"></a>
<a href="insert URL/web address of where you want to be directed to here" target="_blank"><img src="insert URL/web address of social media icon here" border="0" alt="Photobucket"></a>


Τώρα τα πράγματα είναι πολύ εύκολα και ξεκάθαρα. Όπως βλέπετε από το πινακάκι υπάρχουν κάποιες ενδείξεις χρωματισμένες με κίτρινο χρώμα. Αυτές τις ενδείξεις θα πάμε να τις αντικαταστήσουμε με τα προσωπικά μας στοιχεία και με το HTML των εικονιδίων που έχουμε αντιγράψει ακριβώς από πάνω στο φύλλο μας στο word.

Πριν αρχίσουμε τις αντιγραφές λοιπόν πηγαίνουμε στα social media που έχουμε λογαριασμό και τα ανοίγουμε (προσοχή: τα ανοίγουμε στην σελίδα του ΠΡΟΦΙΛ μας, ώστε να οδηγούν εκεί το κοινό, πχ το προφιλ της σελίδας μου στο fb είναι το http://www.facebook.com/pages/Talibanoula/247927488666567 - το βρίσκεται γραμμένο πάνω πάνω, όπως και στα υπόλοιπα social media).

Και πάμε τώρα να κάνουμε τις αντικαταστάσεις στον πίνακα: 

- όπως βλέπετε στον πίνακα ουσιαστικά είναι ο ίδιος κωδικός και ουσιαστικά επαναλαμβάνεται τόσες φορές όσα είναι και τα εικονίδια που θα βάλετε στο blog σας (εδώ δίνεται 4 φορές, δηλαδή για 4 εικονίδια, οπότε ρυθμίστε ανάλογα με τα δικά σας εικονίδια)

- όπου στον κωδικό έχει την φωτεινή ένδειξη: insert URL/web address of where you want to be directed to here πάτε και αντιγράφετε το url του προφίλ σας από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης (είπαμε, εμφανίζεται πάνω πάνω σε κάθε κοινωνικό μέσο)

- όπου στον κωδικό έχει την φωτεινή ένδειξη: insert URL/web address of social media icon hereπάτε και αντιγράφετε το url του αντίστοιχου εικονιδίου που το έχετε ήδη από πάνω στο φύλλο word.

- κάνετε όλες τις αντικαταστάσεις, δηλαδή τόσες φορές όσα είναι και τα εικονίδια που θα εμφανίζονται στο blog σας.

Δώστε μεγάλη προσοχή στα άγγιστρα '' '' γιατί αν κατα λάθος σβηστούν, πολύ απλά δεν θα δουλέψει ο κώδικας (και θα με βρίζετε...αδίκως).

5. Αφού ολοκληρώσετε τις αντικαταστάσεις, μαρκάρετε όλο τον κώδικα και πατάτε αντιγραφή.

6. Πηγαίνετε στον blogger -> διάταξη -> προσθήκη gadget -> html/javascript -> και επικολλάτε τον κωδικό μέσα στο μεγάλο κουτάκι. Πατάτε αποθήκευση!

Αυτό ήταν! 
Πηγαίνετε στο blog σας και αφού δοκιμάσετε και δείτε ότι δουλεύουν, μπορείτε να πανηγυρίσετε!! 

Αν τώρα θέλετε να δημιουργήσετε εντελώς μόνες σας τα εικονίδια, έτσι όπως εσείς τα θέλετε, μπορείτε να δείτε ένα εύκολο και έξυπνο tutorial ΕΔΩ!

Πολύ όμορφα social media icons μπορείτε να βρείτε ΕδωΕδώ, Εδώ καθώς και από το blog που τα βρήκα εγώ και έχει 12 icons σε 15 χρώματα Εδώ.

Περιττό να σας πω ότι όταν το κατάφερα πανηγύριζα σαν την Ντόρα την Εξερευνήτρια! Yes  I did it, I did it!!!!!'

Αν το δοκιμάσετε και τα εγκαταστήσετε θα χαρώ να μου αφήσετε ένα σχόλιο να τα δω στο blog σας!

Καλή επιτυχία!!

48 σχόλια:

 1. Μα τι κορίτσι είσαι εσύ,πολυτάλαντο,πολυδιάστατο και όλα τα πολύ!Είσαι κατατοπιστικότατη με όλες αυτές τις λεπτομέρειες που μας δίνεις.Μπράβο βρε Μαχούλα εύγε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ευχαριστω πολυ κυρια μου!! θα περασω απο τα μπλογκς να τσεκαρω εχω να σου πω!! να δω τι μαθητρια εισαι!!

   Διαγραφή
 2. Αν και δεν είμαι γραμμένη σε κανένα από αυτά - πολύ χρήσιμη ανάρτηση!
  Κάποια στιγμή σκοπεύω να γραφτώ στα παραπάνω, απαιτούν χρόνο, κάτι που δεν έχω...:(

  Σόρυ, Μαχούλα μου, που δεν δέχτηκα την πρόταση σου για το twitter!
  Αν εγκατασταθώ εκεί, δεν θα έχουν καθαρά ρούχα να φορέσουν οι άνδρες μου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μια τέτοια δασκάλα θέλω να έχω σαν και σένα Μάχη!!! Πολύ καλή η ανάρτησή σου γιατί δεν είμαστε όλες σούπερ ντούπερ χάκερς! Εγώ τουλάχιστον είμαι πιό άσχετη από εσένα που αποκαλείσαι άσχετη ενώ πας για master:)
  Δεν είμαι ούτε εγώ γραμμένη σε κανένα από αυτά γιατί κάποια δεν τα γουστάρω (βλέπε FB) και κάποια θέλουν πολύ χρόνο για να τα χειρίζεσαι (twitter, κλπ) και ήδη μου τον τρώει όλο το blog μου! Πόσα social media να αντέξω η γυναίκα δηλαδή???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δημητρα και Αναστασια τουλαχιστον fb πρεπει να ανοιξετε
  οχι για εσας, για το φουκαριαρικο το μπλογκ σας!
  υπαρχει τροπος να συνδεθουν αυτοματα οι αναρτησεις σας με την σελιδα του fb
  αυτο σημαινει οτι χωρις να κανετε τιποτα, αρα με μηδενικο κοστος χρονου, ότι αναρταται στο blog σας θα αναρταται αυτοματα και στο fb
  με τον τροπο αυτο τα μελη σας ειναι ενημερωμενα και αποκταται και νεα μελη, εφοσον με την βοηθεια των φιλων σας οι αναρτησεις σας θα κοινοποιουνται (εγω παντως θα σας τρελαινα στην κοινοποιηση!!!)

  επομενως ανοιξτε το το ρημαδι!!

  επισης Δημητρα θα μπορω να σε κοτσομπολευω και να σε πειραζω και στο fb, και
  Αναστασια θα έκανες πιο γνωστα τα υπεροχα πραγματακια που φτιαχνεις με αναλογη αυξηση της ζητησης!

  σας επεισα;;
  αντε ανοιξτε τα και θα σας πω πως να τα συνδεσετε με το blog σας (αρκει να μπορεσω να το θυμηθω πως το εκανα αχαχαχαχα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλε τι εισαι εσυ!!!! Χειμαρρος ανεξαντλητης θετικης ενεργειας!!!
  Ετσι οπως μας τα λες, ναι εχεις δικιο, αλλα οταν κανεις FB δεν μενεις μονο στις κοινοποιησεις, εχει και πολλα αλλα πραγματακια που κανεις καθημερινα. Μ´εχουν πρηξει φιλες και κουμπαρες μου, μη νομιζεις, αλλα το συγκεκριμενο το εχω παρει στραβα! Δεν το θελω. Το καημενο το σπιτακι μου, θα μεινει ορφανο μαλλον με λιγους αλλα καλους αναγνωστες:)
  Αααααα τωρα το θυμηθηκα, ο μονος λογος που θα με παρακινουσε, ισως να φτιαξω FB ειναι οι διαγωνισμοι σας κακουργες που το ζητανε! Ξερετε για ποιες χτυπανε οι κουδουνες;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. οχι καλε που να ξερω εγω για ποιον χτυπανε οι καμπανες;; το κακο με τους διαγωνισμους ειναι οτι το fb το ζηταει ο χορηγος του δωρου, επομενως αφου στο ζηταει πρεπει να βαλεις και το δικο σου,τι τζαμπα κανεις τοσο κοπο;

   Διαγραφή
  2. Ξέρουμε, ξέρουμε Δήμητρα :)

   Μάχη, μια χαρά τα λες, αλλά είναι δύσκολο να την πείσεις την Δήμητρα να ανοίξει FB. Το έχει βάλει πείσμα να μην το κάνει :)

   Φιλάκια και στις δύο xxx

   Διαγραφή
  3. α καταλαβα
   στου κουφου την πορτα παρε την πορτα και φυγε, ενα πραμα δηλαδη???

   μαρη Δημητρα αμα θες συναντηση θα ανοιξεις fb!!!! οχι δεν ειναι εκβιασμος, ειναι απαραβατος ορος αχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  4. Μαχούλα, αν είναι να γίνονται αυτόματα οι αναρτήσεις είμαι μάλλον μέσα...
   ακόμα το σκέφτομαι, όμως, πήγα να ανοίξω λογαριασμό και κόλλησα... δεν το΄χω!!!
   θα περιμένω οδηγίες για τη σύνδεση και βλέπουμε...

   Διαγραφή
 6. Γεμάτο πληροφορίες το post σου σήμερα!!!! Πολύ καλή ανάρτηση και πολύ χρήσιμη επίσης!!! Καλό βράδυ σου εύχομαι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Hey nice blog here! Visit mine and let me know what you think, maybe we could follow each other!
  XOXO
  Ylenia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ευχαριστούμε για τις τόσο αναλυτικές οδηγίες!!! φιλάκια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ προσπαθούσα πολύ καιρό να το καταφέρω αυτό και μόλις διάβασα την ανάρτηση σου το έκανα αμέσως!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Γειά σου Μάχη! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανάρτησή σου. Όταν προτοέφτιαξα κι εγώ το blog μου ψάχτηκα (ίσως όχι αρκετά γιατί γενικώς ψαχνώμουν εκείνο τον καιρό) αλλά δεν κατάφερα να βρώ τον τρόπο. Επειδή κι εγώ έχω στο πρόγραμμα μια αναβάμιση του blog μου οπωσδήποτε θα εφαρμόσω αυτά που καταγράφεις. Ευχαριστώ και πάλι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. εισαι τελεια!
  δεν φανταζεσαι ποσες ωρες εψαχνα για το συγκεκριμενο!!
  xx

  olini1989.blogspot.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. molis to ekana , alla den emfanizontai oi eikones .. :( einai san spasmena arxeia ,..
  kamia boitheia?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ναι το ειδα στο μπλογκ σου
  μου το ειχε κανει και εμενα αρχικα και ειχα αντιγραψει λαθος τους κωδικους
  το πιθανοτερο ειναι οτι καπου εχεις παραληψει καποια αγκυλη ή κατι τετοιο
  αν θες ξαναδοκιμασε και αν δεν τα καταφερεις, στειλε μου τα εικονιδια που θες με τα αντιστοιχα στοιχεια (φβ, twitter κλπ) για να προσπαθησω να στα φτιαξω εγω, με μειλ ομως,μη δωσεις στοιχεια σου δημοσια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. σευχαριστω πολυ!!
   τελικα μου πηρε αρκετη ωρα , αλλα τα καταφερα!!!!
   :)))

   Διαγραφή
 14. Πολύ καλή η ανάρτηση σου!
  Με βοήθησες και μόλις τα κατάφερα να φτιάξω το δικό μου εικονιδιάκι fb!
  Με έστειλε σε σένα η Κατερίνα από το Positive Thinking Greece.

  Θα χαρώ να περάσεις και από εμένα!
  http://apopsitexnis.blogspot.co.uk/
  Ευχαριστώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ναι!!!!!!!!!!!!!Τα κατάφερα γιούπι!!!!!!!!!!!Μπερδεύτηκα λίγο που να βρω το html/javascript αλλα τελικά το βρήκα!!!!!!!!
  Πέρνα μία επίσκεψη από το blog μου αν θες να το δεις.
  http://knitalltime.blogspot.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ευχαριστώ για τη βοήθεια Μάχη. Κατάφερα και έβαλα κάποια social icons

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Προσπαθώ αλλά δεν τα καταφέρνω! Ενώ μπαίνουν τα εικονίδια εμφανίζονται κάτω ή δίπλα από αυτά τμήματα του κώδικα. (με γράμματα)
  Επίσης για να βάλουμε το εικονίδιο με το μειλ μας πως γίνεται;
  kathy by anthomeli

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Τα κατάφεραααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μαχούλα μου ευχαριστώ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Καλησπερα,ελπιζω να το κανω και εγω μια μερα.Nα σαι καλα.
  Πολλες φορες παλευω να κανω κατι και τα καταφερνω μετα απο εκατο ωρες,γιατι ειμαι ασχετη,και τα μαθαινω σιγα σιγα.Παραδειγμα εκανα αρκετες ωρες να βαλω κατι που ειχα σχεδιασει για την κεφαλιδα του μπλογκ μου,γιατι τόσο καιρο ήταν μονο με τον τιτλο και το πλαισιο το χρωματιστο! Μονο εχει βγει με ενα λαθακι.
  Παντως κατι εκανα αλλα θελω να πω οτι σε καταλαβαινω οταν χαρηκες που το καταφερες. Πολλοι πιστευω υπαρχουν και δημιουργουν ένα μπλογκ χωρις να ξερουν και πολλα ή χωρις να εχουν ιδεα.(Οπως δεν ειχα εγω).Ταλαιπώριααα! ¨:-)
  Μηπως ξερεις πως γινεται αυτο που ειπες εδω σε μια κοπελα στα σχολια οτι συνδεονται οι αναρτησεις μας με το facebook?Εγινα μελος σου αν θελεις και σου αρεσει το μπλογκ μου γινε και εσυ.καλη συνεχεια. http://tizitas.blogspot.gr/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Γεια σου Μάχη
  ευχαριστω παρα πολυ για το ωραιο σου ποστ
  εδω είναι το δικό μου μπλογκ στο οποίο πρόσθεσα με επιτυχία
  τα εικονίδια της κοινωνικής δικτύωσης
  και παλι σε ευχαριστω πολυ
  καλη συνεχεια

  http://myfilms-in.blogspot.gr/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Τα κατάφερα!!! Σε ευχαριστώ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Μετά από πολύ καιρό:P Bρήκα τις οδηγίες σου και τα κατάφερα!!!!! :D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Μάχη μου υποκλίνομαι! Δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρω χωρίς το post σου! Thank you!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Καλά είσαι φοβερή! Τύφλα να έχουν οι web designers!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Μάχη μου το έκανα κι εγώ και τα κατάφερα μια χαρά με τις οδηγίες σου. Μόνο που απ΄ότι κατάλαβα δεν χρειάζεται στον κώδικα αυτό( border="0" alt="Photobucket">) γιατί βγαίνει σαν κείμενο ανάμεσα στα εικονίδια. Μόλις το έσβησα Χ 4 δούλεψε μια χαρά! Θέλω να σε ευχαριστήσω και να σου πω πως κι εγώ πιστεύω στη δημοκρατία του Ιντερνετ και πως η γνώση πρέπει να μοιράζεται. Αυτό που κάνεις είναι πολύ σπουδαίο!!! Μακάρι κι εγώ μέσα από το blog μου όπου σκοπεύω να μοιραστώ "τα μυστικά" της τέχνης μου να ανταποδώσω έστω και λίγο σε όλους εσάς που από ευγένεια ψυχής και αφιλοκερδώς μοιραστήκατε τη γνώση σας. Πέρνα να με δεις! Θα περιμένω σχόλιο σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτή την ανάρτηση!! Έβαλα κι εγώ στο δικό μου blog: thematalogotherapeias.blogspot.gr
  Είναι τέλειααααααααα :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ax έλιωσα η γυναίκα... χρειάστηκε να σβήσω κάποια πράγματα ίσως και να έκανα λάθος η καρακάξα μα νομίζω τα κατάφεραααααααααααα.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ
  http://karakaxesendrasi.blogspot.gr/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Καλησπέρα.Πολύ ενδειαφέρουσες και κατατοπιστικές οι πληροφορίες σου.Θέλω να σε ρωτήσω μιας κι έχεις κάνει τόσο ψάξιμο αν μπορω να το κάνω αυτό και στην επαγγελματική μου σελίδα στο fb.Διότι μπλόγκ δεν έχω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα!
   Μπορείς να τα βάλεις στην σελίδα στο φβ αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχουν ειδικά apps για τον σκοπό αυτό, θα ψάξεις στο google με την ονομασια της πλατφορμας που θες πχ pinterest tab for facebook και θα σου βγάλει δωρεάν εφαρμογές.

   Διαγραφή
 29. Χρησιμότατες οι πληροφορίες σου!!! Θα το προσπαθήσω αν και μόνο FB έχω... ακόμα παλεύω τον σχεδιασμό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Μάχη είσαι τέλεια και έχεις φτιάξει ένα πολύ ωραίο blog πραγματικά!!! Τα έβαλα πολύ πολύ εύκολα με τις οδηγίες σου!!! Περιμένω και άλλα tips:). Δες τι όμορφα που είναι!!! http://veganbeautyandlifestyle.blogspot.gr/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που αυτό το άρθρο έγινε η αφορμή να γνωρίσω και άλλη μπλογκερ και κατάφερες να τα βάλεις με την οδηγίες μου! Η χαρά του blogging! Παω να τα δω στο μπλογκ σου!

   Διαγραφή
 31. Είσαι άψογη!!!!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με βοήθησες!!!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό το ποστ!!!!!Μόλις έβαλα τις εικονίτσες μοθ και είναι όλα σουπερ!!!!!

  cosmetologylover.blogspot.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. I DID IT!!! Τέλεια και κατατοπιστικότατη!!!

  https://everythingforallmyblogg.blogspot.gr/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!Μόλις το έκανα,είσαι η μόνη που μπόρεσες να με βοηθήσεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. 2 χρόνια εχω το blog αλλά δεν εχω ασχοληθεί σοβαρά με το στήσιμο....Εχω ξεκινήσει το διάβασμα αυτές τις μέρες!!!
  θα δοκιμάσω τα παραπάνω!!
  Σε ευχαριστούμε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μου είναι πολύτιμη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...