19.11.12

Αποτελέσματα Διαγωνισμού Carousel!

Και να που ο διαγωνισμός μας για τις υπέροχες τσάντες και το πρωτοποριακό παιχνίδι που μας χορήγησαν τα καταστήματα Carousel!, έφτασε στο τέλος του! Και όπως σε κάθε διαγωνισμό, ήρθε η ώρα να αναδειχτούν οι νικητές!Τα καταστήματα Carousel που βρίσκονται στην Αλεξάνδρεια και την Άρτα, είναι το αποτέλεσμα της δημιουργικότητας αλλά και της ανάγκης έκφρασης των εμπνευστών του, του Μανώλη και της Αγλαϊας. Στους χώρους του θα βρείτε ονειρικά παιχνίδια, κάστρα με ιππότες και βασιλοπούλες, παραμυθένια κουκλόσπιτα, φάρμες με ζωάκια, γυάλινες μουσικές μπάλες και ότι άλλο βάλει ο νους σας! Τα πάντα που θα έκαναν ένα παιδί απόλυτα χαρούμενο και ευτυχισμένο! Δεν θα βρείτε όμως μόνο αυτά! 

Τα καταστήματα Carousel έχουν φροντίσει και για τους ''μεγάλους'': είδη διακόσμησης, πρωτότυπες κούπες, ξεχωριστές κορνίζες, χριστουγεννιάτικα και εποχιακά στολίδια, μέχρι και μπομπονιέρες για να δημιουργήσετε ξεχωριστές βαπτίσεις! 

Και αν νομίζετε ότι θα πρέπει να κάνετε ένα ταξιδάκι μέχρι την Αλεξάνδρεια ή μέχρι την Άρτα για να βρείτε όλους αυτούς τους θησαυρούς, γελιέστε! Πολύ πολύ πρόσφατα τα καταστήματα  Carousel απέκτησαν το δικό τους e-shop για να κάνουν την ζωή μας ακόμη πιο εύκολη! Για οτιδήποτε άλλο και αν θελήσετε μη διστάσετε να τους αναζητήσετε στα τηλέφωνα των καταστημάτων τους! 

Για τον διαγωνισμό μας τώρα, τα καταστήματα Carousel μας έκαναν την τιμή να μας χορηγήσουν 2 τσάντες με δικαίωμα επιλογής μεταξύ τεσσάρων σχεδίων και ένα πρωτοποριακό παιχνίδι. Επομένως οι νικητές μας θα είναι 3: οι δυο πρώτοι θα παραλάβουν από μια τσάντα της αρεσκείας τους την οποία έχουν ήδη δηλώσει στο σχόλιο τους κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού ενώ ο τρίτος νικητής μας θα κερδίσει το παιχνίδι.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τόσο τα καταστήματα Carousel για τα δώρα τους αλλά και για την άψογη συνεργασία μας όσο και όλους εσάς, τον καθένα ξεχωριστά, για την συμμετοχή σας σε αυτόν τον πρώτο διαγωνισμό του μπλογκ μου!

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω ένα συγγνώμη από ανθρώπους που εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετέχουν αλλά τελικά δεν μπόρεσαν γιατί δεν είχαν λογαριασμό facebook. Ωστόσο, οι διαγωνισμοί πλέον έτσι είθισται να γίνονται και μάλιστα στο εξής θα είναι ακόμα περισσότερο αυτοματοποιημένοι με αποτέλεσμα ο λογαριασμός facebook να θεωρείται απαραίτητος. 

Η διαδικασία της ανάδειξης των νικητών έχει ως εξής: 
- τα σχόλια που αφήσατε κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού καταγράφηκαν ένα προς ένα σε φύλλο εργασίας excel.


- με βάση τα στοιχεία που δηλώσατε δηλαδή όνομα και e-mail και ενίοτε όνομα facebook ελέγχθησαν όλα τα σχόλια ένα προς ένα αναφορικά με το αν έχετε τηρήσει την απαιτούμενη διαδικασία έτσι όπως αναγραφόταν στην ανάρτηση του διαγωνισμού. Επειδή ήταν ο πρώτος μας διαγωνισμός, ήμουν ιδιαίτερα ελαστική και βοήθησα όσο μπορούσα, κάτι που μπορείτε να το πιστοποιήσετε αρκετοί αφού όπου συναντούσα συμμετοχή που δεν είχε ολοκληρωθεί κατά τα δέοντα ενημέρωνα είτε με mail είτε με fb message (δεν νομίζω να έχει κανείς παράπονο εεε???)- μετά την λήξη του διαγωνισμού, έγινε μια τελική ανασκόπηση όπου ελέγχθησαν ξανά όλες οι εκκρεμότητες, διαγράφηκαν σχόλια που είτε δεν είχαν καν λογαριασμό facebook είτε δεν είχαν ολοκληρώσει την διαδικασία είτε ήταν άσχετα με τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού, ελέγχθησαν με βάση το e-mail τυχόν διπλές συμμετοχές (και όμως υπήρξαν!) και μεταφέρθηκαν τα ορθά σχόλια σε νέο φύλλο εργασίας προκειμένου να μπουν στην κληρωτίδα. Για την ιστορία, τα συνολικά σχόλια ήταν 126, εκ των οποίων τα 107 αφορούσαν συμμετοχές ενώ οι ορθές συμμετοχές ανέρχονται σε 92. Στην συνέχεια οι ορθές συμμετοχές πήραν από έναν αύξοντα αριθμό βάσει του οποίου θα γίνει η κλήρωση.

- και πάμε στο ζουμί τώρα: από την σελίδα random.org και από την επιλογή random.org/integers/ δόθηκαν τα ζητούμενα κριτήρια: ζητήσαμε να μας δώσει 3 νούμερα μεταξύ των αριθμών 1 και 92 (όσες δηλαδή οι έγκυρες συμμετοχές) και να μας τα εμφανίσει σε 3 στήλες όπου όπως έχουμε ήδη πει: η πρώτη και η δεύτερη στήλη θα αναδείξουν τους νικητές που θα κερδίσουν τις τσάντες της επιλογής τους ενώ η τρίτη στήλη θα μας αναδείξει τον νικητή του παιχνιδιού.Και η κληρωτίδα έδωσε τους νικητές!!!!


Random Integer Generator

Here are your random numbers:
17 5 36
Timestamp: 2012-11-19 17:31:51 UTC
Note: The numbers are generated left to right, i.e., across columns.

Επομένως τα νικητήρια νούμερα μας είναι το 17, το 5 και το 36 και αντιστοιχούν στις κάτωθι συμμετοχές (συγχωρέστε μου τις φωτο αλλά το print screen δεν συνεργαζόταν με τίποτα σήμερα!!):


Σχόλιο σε ανάρτηση διαγωνισμού: Πολυ ωραιος διαγωνισμος!!!Ειδικα η 2η τσαντα η κιτρινη με το κοκκινο χερουλι ειναι τελεια!Φιλια ΑναστασιαΣχόλιο σε ανάρτηση διαγωνισμού:Καλημέρα!!! Τελειος ο διαγωνισμός! Εμένα από τις τσάντες μου αρέσουν τα cupcakes (3). Μακάρι να κερδίσω!!!
Το μέιλ μου είναι athinakarg@hotmail.com


Σχόλιο σε ανάρτηση διαγωνισμού:
μου αρέσει η 2η τσάντα,η κίτρινη αλλά έχω και παιδί οπότε και το παιχνίδι εξίσου θα μας ευχαριστούμε αν σταθώ τυχερή!
gfc:flora aga
fb:Flora Ger
email:floranceaga@yahoo.gr
Επομένως, το Νο 17 - StarHomeCraft κερδίσει την τσάντα Νο2, 
το Νο5 - Αθηνά κερδίζει την τσάντα Νο 3, σύμφωνα πάντα με τα σχόλια τους, ενώ
το Νο 36 - Flora Ger κερδίζει το πρωτοποριακό παιχνίδι!!!!

Θ Ε Ρ Μ Α    Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α  !!!!!!!!!!!!Οι νικητές θα ειδοποιηθούν από εμένα προσωπικά με μήνυμα στο e-mail που δήλωσαν στο σχόλιο τους αναφορικά με την διαδικασία παραλαβής του δώρου τους! Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν επικοινωνήσει εντός δεκαημέρου, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νικητή-αντικαταστάτη, γι αυτό προσοχή στα e-mail σας!

Οι άνθρωποι των Carousel είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν ταχύτατα σε ένα δικό μου αίτημα. Η σκέψη ήταν ότι γιορτινές μέρες που έρχονται όλοι λίγο πολύ θα αγοράσουμε κάποια δώρα. Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας, ζήτησα από τους υπεύθυνους των καταστημάτων, να μας προτείνουν κάποια δώρα χρηματικής αξίας μέχρι 30 ευρώ, προκειμένου να πάρουμε ιδέες για το τί μπορούμε να δωρίσουμε είτε στους δικούς μας ανθρώπους είτε στους εαυτούς μας που θα είναι όμορφο, οικονομικό και συνάμα ποιοτικό.

Οι προτάσεις των καταστημάτων Carousel φαίνονται στο ακόλουθο κολάζ φωτογραφιών όπου προτείνουν δωράκια που δεν ξεπερνούν την τιμή των 30 ευρώ και που μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε μέσω του e-shop τους!


Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς για τη συμμετοχή σας και το Carousel για τα υπέροχα δώρα του!

14 σχόλια:

 1. Δεν το πιστεύω ότι κέρδισα!!!! Είμαι τόσο χαρούμενη! Τη ζήλεψα αυτή την τσάντα από την πρώτη στιγμή!!!!!! Ευχαριστώ κι εσένα Μάχη και το Carousel με τα φανταστικά παιχνίδια!!!! Γιούπι!!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συγχαρητήρια στις νικήτριες!!! Μπράβο για τα υπέροχα δωράκια τους. Όσο για σένα Μάχη, μαζί με την Ασπασία (Mylovablebaby), να πάτε να οργανώσετε τις κληρώσεις του Τζόκερ όπως της έχω ήδη πει και εκείνης. Πω πω πω. Τι οργάνωση είναι αυτή και διαφάνεια φυσικά! χα χα χα. Είστε απίθανες και οι δύο:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο σε εσένα και στους χορηγούς και φυσικά συγχαρητήρια στα κορίτσια! Callie by anthomeli

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Συγχαρητήρια στίς φίλες!Πάντα τυχερές εύχομαι!!Καλό μεσημέρι!!Φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μπραβο σεολους για το στησιμο αυτου του διαγωνισμου!!! Ηταν ολα πολυ καλοπροσεγμενα!!!
  Να χαρουν τα δωρακια τους οι νικητριες!!!
  Φιλια και παντα τετοια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σε ευχαριστουμε Μαχη για τον διαγωνισμο!!!!Φιλια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εκανες ενα πολυ ωραιο διαγωνισμο.Συγχαρητηρια και σε σενα και στα κοριτσια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια! αυτη τη φορα τα ειχα αναγκη! ηταν ο πρωτος μου διαγωνισμος και τον εκανα οσο καλυτερα μπορουσα (αν συνεργαζοταν και το print screen και δεν αναγκαζομουν να βαλω σε φωτο το excel θα μουν και εγω ευχαριστημενη γκκρρρ)

  συγχαρητηρια στις νικητριες
  μακαρι να μου ξαναδοθει η δυνατοτητα να χαριζω δωρακια σε ολους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Καλημέρα tali-mom :) Τώρα μόλις αξιώθηκα να περάσω μία βόλτα από το σπιτικό σου :) Δεν πειράζει που δεν κέρδισα (γενικά σε κληρώσεις δεν είμαι τυχερή) αλλά χάρηκα πολύ που μέσα στους 3 τυχερούς της κλήρωσης είναι η αγαπημένη μου Αθηνούλα!
  Φιλιά xxx

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μου είναι πολύτιμη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...