2.9.12

Γρήγορη διακόσμηση κορνίζας με washi tape


Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διακοσμήσετε ή να αλλάξετε μια κορνίζα: να την βάψετε, να της κολλήσετε χαρτί ή ύφασμα, να της βάλετε απλά λίγα διακοσμητικά στοιχεία. Ο πιο εύκολος όμως και ο πιο γρήγορος είναι με τις αυτοκόλλητες ταινίες ή αλλιώς washi tape όπως συνηθίζονται να λέγονται. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια ακόμη, ωστόσο το παιχνιδομάγαζο φέρνει κάποια στάνταρ σχεδιάκια.

Ο τρόπος είναι τόσο εύκολος που δεν χρειάζονται καν οδηγίες!
Μπορείτε να κάνετε πολλά σχέδια και συνδυασμούς χρησιμοποιώντας παραπάνω από μια αυτοκόλλητη ταινία. Η δική μου κορνίζα επειδή ήταν λεπτή δεν προσφερόταν για συνδυασμούς, και έτσι χρησιμοποίησα μόνο μια ταινία.

Μια απλή πάμφθηνη κορνίζα λοιπόν μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε κάτι ομορφότερο απλά κολλώντας γύρω γύρω αυτοκόλλητη ταινία!

Επειδή η κορνίζα ήταν μεταλλική καφέ και μεταξύ μας βαριόμουν αφόρητα να την βάψω, χρησιμοποίησα μια καφέ μπεζ ταινία.


Την καθάρισα καλά από τυχόν σκόνες και άρχισα να κολλάω περιμετρικά την ταινία.

Αφού τελείωσα με το πλαϊνό μέρος, άρχισα να κολλάω και το μπροστά προσέχοντας να είναι όμορφες και όσο το δυνατόν πιο ταιριαστές οι ενώσεις μεταξύ μπροστινού και πλαϊνού μέρους.


Και έτοιμη! Τόσο απλά τόσο γρήγορα!
Στην φώτο βλέπετε και μια άλλη κορνίζα που την είχα ντύσει παλιότερα. Ήταν εντελώς λευκή και την έντυσα με ροζ φούξια ταινία, για να ταιριάζει στο παιδικό μας δωμάτιο.


Ωραία, εδώ φαίνεται και ο αντικατοπτρισμός μου! χμμμμ...Και για να κάνω εγώ έστω αυτό το γρήγορο και εύκολο project, ένα κουβερτάκι στερεώθηκε με μανταλάκια πάνω στις καρέκλες της βεράντας για οροφή, ένα αφρώδες παζλ στρώθηκε για χαλί, ένα αυτοσχέδιο σπιτάκι εξοπλίστηκε στα γρήγορα με όλο το μπεμπεδονοικοκυριό και ένα ποντικάκι τρύπωσε να ''μαγειλέσει'' για μεσημεριανό!1 σχόλιο:

  1. Το θέμα τσαντίρι το είχατε από παλιά βλέπω!!! Κι εγώ έλεγα μα πως το στερεώνει. Μόλις στεγνώσει το μπαλκόνι μας (με έπιασε νοικοκυροσύνη βλέπεις) πάνω να φτιάξω το δικό μας τσαντίρι,χιχι! Thanks για την ιδέα! Callie

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μου είναι πολύτιμη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...